I letos jsme pro nejmenší děti i odrostlé hudebníky připravili celodenní akci plnou workshopů a dalších aktivit. Čtvrtý ročník JazzFestBrno dětem s tradičním podtitulem „Hrajeme hudbu bez not“ se uskuteční 29. května v SVČ Lužánky.

Jazzmani jsou spontánní muzikanti a vaše děti svojí bezprostředností určitě strhnou. Naučit se mohou leccos od skvělých hudebníků, jako jsou multiinstrumentalista a folklorista Marian Friedl, bubeník Dano Šoltis, flétnistka Martina Komínková nebo kytarista a mandolinista Martin Krajíček.

Bicí nástroje jsme letos obohatili o melodické bicí s Martinem Švecem a Martinem Opršálem a divoké perkusní nástroje, které bude krotit Jakub Škrha. Gabriela Vermelho povede tvůrčí hlasový workshop společně se svým pětistrunným kvintonem, efektovými krabičkami a loopery. Další novinkou čtvrtého ročníku je program pro děti s postižením autistického spektra.

Workshopy budou letos nově dvou různých délek – 45minutové pro děti od 3 do 5 let s doprovodem rodičů a 90minutové pro děti věkových skupin 6+ a 11+ bez přítomnosti rodičů.

Podrobnosti o jednotlivých tvůrčích dílnách a možnost registrace najdete na našem webu zde: